Άρωμα Ευρώπης το NIKE AIR FORCE 1 EVENT του SNEAKER CAGE μαζί με το SAKE TATTOO CREW.

Το Σάββατο 24/02 στο sneaker cage Αγ. Γεωργίου 8 στο Χαλάνδρι έγινε το μεγαλύτερο CUSTOM NIKE SHOES event στην Ελλάδα.

Η άρτια συνεργασία του μεγαλύτερου Sneaker καταστήματος στην Ελλάδα - Sneaker Cage, μαζί με ένα από τα μεγαλύτερα TATΤOO STUDIOS στην Ευρώπη – Sake Τattoo Crew, είχε ως αποτέλεσμα δημιουργίες που θα αφήσουν ιστορία.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπήρξε έκθεση από τους artists του Sake Tattoo Crew με exclusive artworks πάνω στα sneakers ΝΙΚΕ AIR FORCE 1. Το αποτέλεσμα άφησε τους πάντες έκπληκτους.

Χαζεύαμε με τις ώρες τις απίστευτες λεπτομέρειες, τα μηνύματα όπου μπορούσε να δεί κάποιος ΜΟΝΟ από 3D γυαλιά και έργα τα οποία μοιάζανε στην κυριολεξία ψεύτικα.

Το event είχε Άρωμα από κάποια Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα μιας και το SAKE TATTOO CREW μας ταξίδεψε στην κυριολεξία κάπου που αν τα βλέπαμε θα λέγαμε ότι «Στην Ελλάδα δεν γίνονται ποτέ αυτά»   

Πάνω από 1000 άτομα πέρασαν τις πόρτες του Sneaker CAGE καθόλη την διάρκεια και πάνω από 200 άτομα ταγκάρανε τα AIR FORCE 1 τους από τους μοναδικούς TATTOO artists CHINA & Q.B.MIX.

Μέχρι και μικρά παιδιά ενθουσιάστηκαν με το διαφορετικό ζευγάρι που απέκτησαν το Σάββατο.

H μία βιτρίνα του Sneaker CAGE που επιμελήθηκε το Sake Tattoo Crew, θύμιζε σκηνή εγκλήματος στην Νέα Υόρκη την δεκαετία του 80 όπου το Graffiti ήταν ποινικοποιημένο, με μία τηλεόραση του 1982 να παίζει ασπρόμαυρα break dance και σκηνές από artists που έκαναν graffiti.

Είναι σίγουρο ότι άνοιξε μία νέα εποχή στην Ελλάδα για τα Custom Sneakers. Ότι είδαμε και αποκτήσαμε θεωρούμε χρέος να το πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Πήραμε δεκάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα για το επόμενο event.

Πήραμε δεκάδες μηνύματα για το πώς μπορούν να αγοράσουν και εν συνεχεία είτε να ταγκάρουν είτε να ζωγραφίσουν τα sneakers τους.

Τους απαντάμε…

ΦΙΛΟΙ μείνετε συντονισμένοι στο SNEAKER CAGE.

Eδω όπου το custom είναι το νέο TREND.