Το πρώτο κατάστημα Sneaker Cage είναι γεγονός!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρώτο κατάστημα Sneaker Cage είναι γεγονός στην διεύθυνση Άγιου Γεωργίου 8 στο Χαλάνδρι.

Μελετώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού δημιουργήσαμε ένα διαφορετικό αυτόνομο χώρο 400 τ.μ με τρία επίπεδα που στόχο έχει να ενημερώσει και εν συνεχεία να παρουσιάσει σε όλους τα καλύτερα premium sneakers της αγοράς. Σας δίνουμε την ευκαιρία να διαδράσετε με την ιστορία κάθε μάρκας μέσω του digital στοιχείου και να περιηγηθείτε στον απόλυτο συνδυασμό του ρετρό αποθεώνοντας την βαριά κληρονομιά του κάθε brand.

Στην ταράτσα του καταστήματος σχεδιάστηκε ένας μοναδικός χώρος event ο οποίος είναι προς υλοποίηση και φιλοτεχνείται από τους καλύτερους Street Artists. Ένα μονό γήπεδο μπάσκετ σχεδιασμένο στα πλαίσια του design μεγάλων μητροπόλεων μαζί με ένα ειδικό booth στο οποίο θα παρουσιάζονται ΝΕΑ SNEAKERS και projects σε όλους εσάς καθώς και η δυνατότητα listing σε συγκεκριμένα προϊόντα. Το Sneaker Cage ήρθε για να δώσει μία νέα διάσταση στα καταστήματα sneakers και συνεχώς θα εκπλήσσει με καινοτόμες ενέργειες.

Σε αυτό το νέο ταξίδι είμαστε όλοι συνοδοιπόροι και σας περιμένουμε στο ΝΕΟ κατάστημα Sneaker Cage στο Χαλάνδρι, Αγίου Γεωργίου 8.

Στο CAGE οι κανόνες είναι διαφορετικοί, τους ορίζεις εσύ. Κάθε μέρα.

SNEAKER CAGE souls unleashed