ΝΕΑ STAN SMITH ΣΥΛΛΟΓΗ @SNEAKER CAGE!

Διαχρονικό design. Εμβληματική όψη. Ρίζες στα γήπεδα του τένις. Τα διάσημα white sneakers adidas Originals Stan Smith, επαναπροσδιορίζουν σε κάθε στιγμή την έννοια «αθλητικό παπούτσι», και διατηρούν τον iconic χαρακτήρα τους αναλλοίωτο, για πάνω από μισό (!) αιώνα. Μέχρι τώρα!


STAN SMITH, FOREVERΗ ώρα της αλλαγής για τα white tennis sneakers, έφτασε. Τα adidas Originals παρουσιάζουν το Stan Smith, Forever. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο στην προσπάθεια του famous athleisure brand να συνεισφέρει στο Τέλος της Πλαστικής Ρύπανσης, με οδηγό τις περιβαλλοντικά βιώσιμες εκδόσεις του διάσημου μοντέλου της. Οι νέες versions του Stan Smith σηματοδοτούν την πορεία της adidas προς ένα βιώσιμο μέλλον για το fashion industry.


PRIMEGREEN κατασκευή!
Ενώ η εμφάνισή του παραμένει ίδια, από αυτή τη σεζόν και ύστερα, το Stan Smith θα γίνει ένας πειραματικός καμβάς στο ταξίδι της adidas με τελικό προορισμό το Τέλος της Πλαστικής Ρύπανσης. Οι πρώτες φετινές εκδόσεις είναι κατασκευασμένες από λευκό PRIMEGREEN στο επάνω μέρος, δηλαδή από μια σειρά ανακυκλωμένων υλικών υψηλής απόδοσης.


Υιοθετώντας τη βιωσιμότητα πλήρως, τα ζευγάρια της συλλογής διατίθενται στο κλασικό μπλε κουτί των adidas Originals, το οποίο πλέον αποτελείται από ανακυκλωμένο χαρτί κατά από περισσότερο από 90%.


Official ©Disney σχέδια!Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος! Στο SNEAKER CAGE θα βρεις και νέες εκδοχές των αγαπημένων Stan Smith, με λατρεμένους ήρωες της Disney. Εξερεύνησε τώρα τη νέα vegan adidas Originals Stan Smith Disney Collection, και δείξε την αγάπη σου για την Tinkerbell, τη διάσημη νεράιδα, και τον Kermit, τον αξιαγάπητο βάτραχο!


  


#adidasgr #adidasStanSmith #SneakerCage #NeverOutOfStyle