Δεν υπάρχει sneakerhead, που να μην γνωρίζει τι εστί η φράση: adidas Originals Superstar. Τα legendary sneakers έκλεισαν 50 χρόνια εμπορικής κυκλοφορίας. Κι όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένα κοινότυπο ζευγάρι παπουτσιών.

Από την 1η στιγμή που εμφανίστηκαν στην ζωή μας, τα θρυλικά παπούτσια της adidas, «υιοθετήθηκαν» από εκείνους που δεν φοβήθηκαν να κάνουν την διαφορά. Γαλουχημένο στα γήπεδα, το Superstar συνεχίζει να εμπνέει διακεκριμένους ανθρώπους και ομάδες του pop culture και να αλλάζει τα δεδομένα, μετά από 50 χρόνια. Γιορτάζοντας τον μισό αιώνα «ζωής» του Superstar, τα adidas Originals δημιούργησαν την καμπάνια Change Is a Team Sport.

Εν έτη 2020, τα adidas Originals, παραμένοντας πιστά στο legacy του Superstar, χρησιμοποίησαν τη δύναμη της ομαδικής δουλειάς, προκειμένου να πυροδοτήσουν και να εμπνεύσουν, εκ νέου, θετικές αλλαγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Φέρνοντας κοντά καλλιτέχνες και δημιουργούς που λειτουργούν ως pioneers στο κόσμο της μουσικής, της μόδας, των σπορ και της τέχνης, η καμπάνια Change Is a Team Sport αρχίζει με μια ταινία, που δείχνει ότι η αλλαγή δεν συμβαίνει από μόνη της.

Με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Jonah Hill, η ταινία ακολουθεί την skater Jenn Soto, καθώς κινείται σε μια εγκατάσταση, όπου δημιουργοί από διαφορετικές τέχνες και γενιές συναντιούνται, για να εργαστούν για την αλλαγή.

Κανείς δεν κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο ολομόναχος. Η αλλαγή θέλει ομαδικό πνεύμα. «Τσίμπησε» τώρα το δικό σου ζευγάρι adidas Originals Superstar, σε ένα από τα τρία καταστήματα SNEAKER CAGE ή στο sneakercage.gr, και δείξε σε όλους τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο δημιουργία.