Στο Sneaker Cage γιορτάσαμε σε ρυθμούς Air Max Day

Sneaker lovers και λάτρεις της urban κουλτούρας συγκεντρώθηκαν στο Sneaker Cage  στον  3ο όροφο του The Mall Athens για να γιορτάσουν την  Air Max Day!

Πρωταγωνιστής ήταν το νέο NIKE AIR MAX 270 "THROWBACK FUTURE" το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα αερόσολας στη φτέρνα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Nike έως σήμερα.

 H Air Max Day κορυφώθηκε με μοναδικό show το οποίο παρουσιάστηκε στο ειδικά διαμορφωμένο stage έξω από το Sneaker Cage.

Ένα dance crew παρουσίασε ένα show χορεύοντας σε ρυθμό και κίνηση «Bόρειου Σέλας».

Τα outfits των χορευτών είχαν σχεδιαστεί από την στυλίστρια & ενδυματολόγο Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, αποκλειστικά για τις ανάγκες της Air Max Day.

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη δημιούργησε ρούχα αντλώντας έμπνευση από ένα από τα ωραιότερα φυσικά φαινόμενα, αυτό του Bόρειου Σέλας, το όποιο είναι πλούσιο σε φανταχτερά χρώματα και περίτεχνα σχέδια.

Παράλληλα ο Sake και το Sake Tattoo Crew παρουσίασαν ένα unique artwork αντλώντας έμπνευση από την αερόσολα του νέου Nike Air Max 270 καθώς και τους χρωματισμούς του Βόρειου Σέλας.

Mεταξύ των καλεσμένων του Air Max Day, ήταν ο Απόστολος Μητρόπουλος, η Αριάννα Παπαγιάννη, ο Δημήτρης Ταταράκης, ο Βαγγέλης Μανσαράι και ο Κώστα Φραγκολιάς.

Στο Northern Lights Bar δημιουργήθηκαν ξεχωριστά cocktails από το Be Twins με ιδιαίτερη γεύση και χρώμα ενώ στα decks βρισκόταν η Marina Stixoima, η οποία έδωσε ρυθμό στη βραδιά με τις μουσικές της επιλογές!

Δείτε το video

 

#sneakercage #soulsunleashed #airmaxday #airmax270