Τα καλύτερα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, που αποδεικνύουν την αξία της επένδυσης στην αισθητική των εμπορικών χώρων, βραβεύθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου, στο gazARTE, στην Τελετή Απονομής των Commercial Interiors Awards 2019.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους επιχειρηματικούς χώρους που εντυπωσίασαν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Silver βραβείo στην κατηγορία Best Interior – Non Food Retail / Ένδυση–Υπόδηση απονεμήθηκε στην εταιρεία Zakcret A.E για το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens στο Μαρούσι. 

Ο υπεύθυνος τομέα Retail Stanley Black & Decker, κος. Θοδωρής Τσιγκώνιας, απένειμε το Silver βραβείο στον Space Planning Manager – Architect της Zakcret A.E. κο. Αντώνη Αντωνάτο.

Λίγα λόγια για το Sneaker Cage:

Tον Αύγουστο του 2018, το 2ο κατάστημα Sneaker Cage άνοιξε τις πύλες του στον 3ο όροφο του The Mall Athens καταλαμβάνοντας 300 m2.

Σε διάστημα 2 μηνών, το project υλοποιήθηκε με την άρτια και αδιάκοπη συμμετοχή πολλών συνεργατών βασιζόμενοι στο σχεδιασμό και το concept του 1ου καταστήματος που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Αγ. Γεωργίου 8.

To  Sneaker Cage αποθεώνει την ιστορία των brands μέσα από retro, limited edition συλλογές & λανσαρίσματα στα πιο iconic brands. Ο καθένας μας εκφράζεται ελεύθερα, αποβάλλοντας τα κλισέ της καθημερινότητας. Στο Sneaker Cage οι κανόνες είναι διαφορετικοί, τους ορίζεις εσύ. Κάθε ημέρα.

ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ PROJECT

ZAKCRET ΑΕ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ (SPACE PLANNING MANAGER –ARCHITECT)

DESIGN CONCEPT

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ (INTERIOR DESIGNER) από την εταιρεία Design Team

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

SPYROS DIVARIS & CO