Δεν υπάρχει sneakerhead, που να μην γνωρίζει τι εστί η φράση: adidas Originals Superstar. Τα legendary sneakers έκλεισαν 50 χρόνια εμπορικής κυκλοφορίας. Κι όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένα κοινότυπο ζευγάρι παπουτσιών!

Για αυτό τον λόγο, το Σάββατο 22/02, διοργανώσαμε ένα special gathering στο Sneaker CAGE, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια «ζωής», των θρυλικών adidas Superstar!

Γαλουχημένο στα γήπεδα, το Superstar συνεχίζει να εμπνέει διακεκριμένους ανθρώπους και ομάδες του pop culture και να αλλάζει τα δεδομένα εντός και εκτός γηπέδου, μετά από 50 χρόνια. Έτσι, λοιπόν, τα ολοκαίνουργια sneakers, «μπήκαν» σε εντυπωσιακά displays στο κέντρο του CAGE, ενώ τη διαφορά έκανε το τεράστιο Superstar, που «προσγειώθηκε» έξω από το κατάστημα!

Πλήθος κόσμου, μαζεύτηκε για να γιορτάσει τα trainers με το legendary shell toe, και διασκέδασε βγάζοντας φωτογραφίες στο interactive photobooth, δείχνοντας περίτρανα ότι “Change Is a Team Sport”. Μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, παρευρέθηκε και ο αγαπημένος Instagramer και Stand Up Comedian, Λευτέρης Μητσόπουλος!

Κανείς δεν κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο ολομόναχος. Η αλλαγή θέλει ομαδικό πνεύμα. «Τσίμπησε» τώρα το δικό σου ζευγάρι adidas Originals Superstar, σε ένα κατάστημα SNEAKER CAGE ή στο sneakercage.gr , και δείξε σε όλους τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο δημιουργία.

#SneakerCAGE #SoulsUnleashed #ChangeIsATeamSport #adidas #Superstar