Επιστροφές

adidas Performance D ROSE 7 boost

22/8/2016 Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως είμασταν προετοιμασμένοι για μια τέτοια μετακίνηση. Οι καμπάνες των μεταγραφών στο NBA ήχησαν δυνατά για ακόμα μια φορά φέτος το καλοκαίρι με την μετακίνηση του Derrick Rose από τους Chicago Bulls στο...

Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως είμασταν προετοιμασμένοι για μια τέτοια μετακίνηση. Οι καμπάνες των μεταγραφών στο NBA ήχησαν δυνατά για ακόμα μια φορά φέτος το καλοκαίρι με την μετακίνηση του Derrick Rose από τους Chicago Bulls στο...μεγάλο μήλο και τους Knicks! 

Το κεφάλαιο Chicago -που δεν του φέρθηκε άσχημα,κάθε άλλο-κλείνει για τον Derrick Rose, το Νο.1 draft των Bulls πίσω στο 2008. Σίγουρα όμως η ιστορία του ίδιου έχει - κι οφείλει να έχει- μια λαμπρή συνέχεια. Όταν είναι υγιής, ο D.Rose είναι ένας από τους ξεχωριστούς παίκτες του NBA σήμερα αφού τα ακροβατικά του layups, η σαν laser ματιά του και η οργανωτική του ικανότητα είναι αξιοζήλευτα. Στα 27 του, ο νέος point guard των Knicks έχει πολλά να προσφέρει στην παρέα του Carmelo για αυτό όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι και αναμένουμε να δούμε τι μας φυλάει για αυτήν την σεζόν. 

Στα του ολοκαίνουριου παπουτσιού τώρα: Η adidas συνεχίζει το transformation της σειράς παπουτσιών basketball με την χρήση boost για απορρόφηση των κραδασμών αλλά και την χρήση εξαίρετων υφασμάτων όπως το Primeknit κι άλλα συνθετικά υφάσματα τα οποία μετατρέπουν τα παπούτσια σε ...ασξιοθέατα τόσο εκτός των παρκέ όσο κι εντός. To D Rose 7 είναι βοηθούμενο από boost σε όλο το μήκος και μοτίβο ψαροκόκκαλο στην εξωτερική σόλα, είναι πανάλαφρο ακριβώς για τα σύγχρονα guards που αναζητούν επιπρόσθετη βοήθεια σε ένα παπούτσι μπάσκετ. Το νέο GeoFit κολλάρο αυξάνει την σταθερότητα και δρα ως ένα επιπλέον κλείδωμα ενώ εφαρμόζει σαν κάλτσα στο πόδι.

D Rose 7 boost: ΓΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ STYLES.