Επιστροφές

adidas Originals TUBULAR Nova Primeknit

10/08/216 Οι λάτρεις των μονόχρωμων επιλογών σε sneaker θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στα ολοκαίνουρια TUBULAR Nova Primeknit. Ο λόγος? Όχι αποκλειστικά το χρώμα σίγουρα! Να τα πάρουμε με την σειρά...

Οι λάτρεις των μονόχρωμων επιλογών σε sneaker θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στα ολοκαίνουρια TUBULAR Nova Primeknit. Ο λόγος? Όχι αποκλειστικά το χρώμα σίγουρα! Να τα πάρουμε με την σειρά. 

Η σειρά TUBULAR, από τις πιο πετυχημένες του brand, επανέρχεται με επιπλέον χαρακτηριστικά που την απογειώνουν. Το παπούτσι Nova Primeknit είναι βασισμένο στο iconic 90’s design του TUBULAR, ωστόσο ξεχωρίζει για την τεχνολογική αναβάθμισή του. Κρατάμε σίγουρα το Primeknit και ειδικά στο πάνω μέρος του που καταλήγει σαν κάλτσα, ενώ η νέας γενιάς σόλα το κάνει ακόμα πιο άνετο. Υπάρχει το suede στοιχείο που μας ταξιδεύει αλλά παράλληλα οφείλει να είναι εκεί για να υποδείξει την κληρονομιά του sneaker. Το signature Look συμπληρώνεται με – τι άλλο- το branding σε φτέρνα και γλώσσα του παπουτσιού. 

Απολαύστε το !