Επιστροφές
16/7/2016 Κλείνοντας τα αυτιά του σε όλους τους “αναλυτές” και haters που λατρεύουν να αμφισβητούν τον Βασιλιά Lebron, δικαιολόγησε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το προσωνύμιό του οδηγώντας τους Cavaliers στον πολυπόθητο τίτλο. Το Cleveland περίμενε 52 ολόκληρα χρόνια για...

16/7/2016

Κλείνοντας τα αυτιά του σε όλους τους “αναλυτές” και haters που λατρεύουν να αμφισβητούν τον Βασιλιά Lebron, δικαιολόγησε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το προσωνύμιό του οδηγώντας τους Cavaliers στον πολυπόθητο τίτλο. Το Cleveland περίμενε 52 ολόκληρα χρόνια για ένα πρωτάθλημα κι ο King Lebron James τήρησε την υπόσχεσή του, έστεψε τους Cavs πρωταθλητές NBA και πέρασε στα δάχτυλά του ακόμα ένα δαχτυλίδι.

Τα basketball sneakers Soldier 10 ήταν τα παπούτσια που συζητήθηκαν πολύ κατά την σειρά των τελικών, εστιάζοντας – χωρίς λόγο η άποψή μας- στο αν ο Lebron θα δώσει το παρών στην Ολυμπιάδα με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Τελικά, η ξεκούραση ήταν αναγκαία και δυστυχώς δεν θα κοσμήσει τα γήπεδα του Ρίο. Μην ξεχνάμε την υπερπροσπάθειά του απέναντι στους Warriors, πρωταθλητές & κατόχους του ιστορικού ρεκόρ 73-9!

Η Nike Basketball ωστόσο φρόντισε ώστε ο Lebron να είναι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το Soldier 10 στα χρώματα της αστερόεσσας, δηλαδή μπλε, λευκό και κόκκινο. 

Θαυμάστε το!