Το Air Jordan 14 καταλαμβάνει και θα καταλαμβάνει πάντα τον δικό του ξεχωριστό χώρο στις καρδιές όλων των φανατικών sneakerheads. Είναι αλήθεια, δεν είναι το πιο όμορφο Jordan sneaker ωστόσο έχει την μαγική πολυτέλεια να είναι ... το τελευταίο μοντέλο Air JOrdan που ο μύθος Michael Jordan φόρεσε με την φανέλα των Chicago Bulls. 

Το πρώτο release του Air Jordan 14 ήταν το 1998, αντλώντας έμπνευση από την Ferrari ως φόρος τιμής στην παθολογική λατρεία του Michael Jordan για sport αυτοκίνητα. Το πιο αγαπημένο ever μοντέλο ήταν το λεγόμενο "Last Shot" σε μαύρο και κόκκινο χρώμα το οποίο φορούσε ο MJ την ιστορική στιγμή που ευστόχησε στο νικητήριο σουτ στο Game 6 στους τελικούς του ΝΒΑ το 1998. 

Εκείνη την εποχή ο Michael είχε στην κατοχή του μια Ferrari F355F1. To design της είναι ακριβώς όπως το μπροστινό προστατευτικό μέρος του sneaker, και οi αεραγωγοί που διέθετε η Ferrari F355F1 επίσης χρησιμοποιήθηκαν στον σχεδιασμό του συγκεκριμένου μοντέλου. 

Σήμερα, οι λάτρεις του Air Jordan 14 έχουν γιορτή, καθώς η πολυαναμενόμενη επιστροφή της "Indiglo" απόχρωσης είναι επιτέλους εδώ. Καλύτερα αργά παρά ποτέ, το Air Jordan 14 "Indiglo" δείχνει τόσο καλό όσο το OG, με μαύρο δερμάτινο κορμό και suede πάνω τμήμα, λευκές λεπτομέρειες και ζωηρά "Indiglo" πράσινα highlights.

Απολαύστε το !