ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
SNEAKER ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Καταστήματα - Σημεία Παραλαβής

Η ZAKCRET A.E. είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρία αθλητικών ειδών με 30 καταστήματα και 250+ σημεία παραλαβής.

Τα καταστήματα ZAKCRET Sports, επί 47 έτη, είναι η #1 αξιόπιστη αλυσίδα πώλησης αθλητικών ειδών, που πρωταγωνιστεί στο χώρο της λιανικής και αναπτύσσεται διαρκώς, για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών και των σύγχρονων ανθρώπων.

Στα καταστήματά μας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στο κοινό με τα μεγαλύτερα αθλητικά brands Nike, Jordan, adidas, Under Armour, Asics, Puma, Converse, Reebok, Vans κ.α. και με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που είναι πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει με χαρά, με σεβασμό και με πίστη στις αξίες μας.

Η υπηρεσία Click & Collect του απόλυτου e-shop zakcret.gr προσφέρει γρήγορες κι εύκολες λύσεις με ασφάλεια και user-friendly χαρακτήρα, ενώ το πρόγραμμα ανταμοιβής "All For You" χαρίζει μοναδικά προνόμια στους πελάτες μας.

Η ZAKCRET A.E. είναι από το 2018, το αγαπημένο spot των sneakerheads, καθώς επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο χώρο της sneaker culture με premium brands και exclusive προϊόντα τόσο στα καταστήματα SNEAKER Cage όσο και στο sneakercage.gr.

Το μεγαλύτερο αθλητικό OUTLET CENTER στην Αττική με διαδικτυακή παρουσία στο outletcenter.gr απευθύνεται σε όλους και χαρίζει μοναδικές προσφορές.

H ZAKCRET A.E. έχει βραβευθεί ως μία από τις κορυφαίες δυναμικές Ελληνικές επιχειρήσεις και συνεχίζουμε να πορευόμαστε με ύψιστο γνώρισμά μας τον απόλυτο σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.