ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
SNEAKER ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

adidas Originals Deerupt

Τα adidas Originals παρουσιάζουν το Deerupt, το νέο sneaker με το επαναστατικό design, που προστίθεται με την ανατρεπτική του σιλουέτα στις street style προτάσεις του brand, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στην πλούσια κληρονομιά της adidas. Με μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα τολμηρή διάθεση, ο σχεδιασμός του sneaker εμπνέεται από το παρελθόν του brand και συστήνει μια νέα πρόταση – σήμα κατατεθέν του ασυμβίβαστου χαρακτήρα adidas. 

Deerupt. Disruptively simple.

Με έμπνευση από την αρχιτεκτονική και τα φυσικά φαινόμενα, το Deerupt συστήνει το πλέγμα, ως βασικό χαρακτηριστικό του sneaker. Το αρχικό μοτίβο έκανε την εμφάνισή του στον σχεδιασμό των running παπουτσιών του brand κατά τη δεκαετία του ’80, τόσο στο μοντέλο New York runner όσο και στα Marathon Training παπούτσια. Σήμερα το νέο σχέδιο πλέγματος μεγεθύνεται και αγκαλιάζει όλο το παπούτσι, ενώ οι έντονες χρωματικές αποχρώσεις ολοκληρώνουν το νέο τολμηρό μοτίβο.

Σχεδιασμένο με ξεχωριστή οπτική ταυτότητα και χαρακτήρα, το Deerupt, διατηρεί μινιμαλιστική αυθεντικότητα που μαγνητίζει τα βλέμματα.