ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
SNEAKER ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

FIND YOUR KYRIE LOW 3 @SNEAKER CAGE!

Η φύση έχει τον τρόπο να μας «θυμίζει» διαρκώς ότι η δύναμή της είναι ανυπέρβλητη, και ότι χωρίς αυτή, το ανθρώπινο είδος δε θα μπορούσε να μεγαλουργήσει. Θέλοντας να τιμήσει τη φυσική και πνευματική «ισορροπία», η νέα συλλογή μπασκετικών παπουτσιών της Nike, είναι εδώ, με την υπογραφή του Kyrie Irving!Τα Kyrie Low 3, κυκλοφορούν σε τρεις εντυπωσιακές χρωματικές παλέτες. Τα Kyrie Low 3 “Moon, τιμούν τη Σελήνη, που εμφανίζεται σα φάρος μέσα στη νύχτα, καθοδηγώντας την ανθρωπότητα με την απαλή της λάμψη. Σχεδιασμένα με pale blue πινελιές και ένα φωσφοριζέ σχέδιο Swoosh, ετοιμάσου να «λάμψεις» στο παρκέ, όπως point guard των Brooklyn Nets.
Τα Kyrie Low3 “Eclipse”, συμβολίζουν την ισορροπία που πηγάζει από το φαινόμενο της ολικής έκλειψης του ηλίου. Το σκοτάδι της νύχτας συναντά το φως της ημέρας και γίνονται «ένα».
Το τρίτο και τελευταίο ζευγάρι της basketball footwear collection του πάλαι ποτέ NBA Champion, αποτελούν τα Kyrie Low 3 “Harmony. Τα B-ball shoes πηγάζουν την έμπνευσή τους από την αγάπη του Kyrie για διαλογισμό, όταν θέτει στον εαυτό του μεγάλα ερωτήματα της ζωής, προκειμένου να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Συνδυάζει cool-to-warm αποχρώσεις της ανατολής του ήλιου με ιερογλυφικά σύμβολα που παραπέμπουν στη γοητεία που ασκεί το μυστηριώδες στον NBA All-Star.
Η νέα collection του "Uncle Drew", δε θα μπορούσε να λείπει από τα ράφια μας. Βρες τα τώρα σε ένα από τα καταστήματα SNEAKER CAGE ή/και στο sneakercage.gr, πριν εξαντληθούν!


#KyrieLow3 #SNEAKERCAGE