ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
SNEAKER ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Σε μια εποχή, όπου ο χρόνος «κυλά» με τεράστιες ταχύτητες, λίγα πράγματα μένουν σταθερά. Οι συνεχόμενες αλλαγές στο lifestyle, ωθούν όλους μας στην αναθεώρηση ορισμένων συμπεριφορών και στάσεων. Σε αυτές τις συνθήκες, όμως, οφείλουμε να παραμείνουμε "true to ourselves”, και να μην αφήσουμε την διαδικασία να μας αλλάξει. “Style is all we’ve got”, και η PUMA το γνωρίζει καλά αυτό, επαναφέροντας τα PUMA Rider, ένα από τα most iconic sneaker της, σε νέα ανανεωμένη έκδοση. Και φυσικά, όπως όλα τα εμβληματικά sneakers, δεν θα μπορούσαμε να μην κρατήσουμε μια θέση για τα ολοκαίνουρια PUMA Rider στα ράφια του SNEAKER CAGE!

 

Τα νέα PUMA Rider σκάνε πιο “fresh” από ποτέ, για να θαυμαστούν απ’ όλους τους sneakerheads, έτοιμα για τις πιο urban καταστάσεις και δρώμενα του καλοκαιριού. Με τολμηρό futuristic design, που κοιτά το μέλλον στα «μάτια», τα street-ready sneakers διατηρούν τα color-blocking features, που τα ανέβασαν στο Hall Of Fame των runner sneakers των ‘80s.

Τα retro-inspired sneakers, με τα έντονα neon χρώματα, διατηρούν τις έντονες επιρροές τους από τα PUMA Fast Rider, το μοντέλο του 1980, με την ιδιαίτερη σόλα και το minimal επάνω μέρος, να «κλέβουν» την παράσταση. Ripstop nylon και πολυτελές suede, είναι τα υλικά που ενσωματώνονται με απόλυτα αρμονικό τρόπο στo κλασσικό σχέδιο της PUMA. Η ολοκλήρωση του σχεδίου «ξεφεύγει» από την vintage αισθητική τους, με τα σύγχρονα υλικά στη “Waffle” σόλα τους, και το stabilizer.

Η προσωπική έκφραση και η δημιουργικότητα του καθενός, είναι μερικές από τις σταθερές που οφείλουν να μείνουν αναλλοίωτες, από τους εξωτερικούς παράγοντες. Άφησε το δικό σου «αποτύπωμα», με πλώρη το μέλλον και βρες το δικό σου ζευγάρι PUMA Future Rider και PUMA Style Rider, στα καταστήματα SNEAKER CAGE και στο sneakercage.gr!