Επιστροφές

VANS x Anderson Paak Collection @ SNEAKER CAGE!

05/07/2022   VANS x Anderson Paak Collection @ SNEAKER CAGE!

Δημιουργικότητα, προσωπική έκφραση και διαχρονικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα μοναδική συλλογή της Vans!

H συλλογή Vans x Anderson Paak τιμά τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν, διατηρώντας τον προσωπικό χαρακτήρα και την “Off The Wall” κουλτούρα του καλλιτέχνη και του brand.

Ο 8 φορές βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης και πρεσβευτής της Vans παγκοσμίως, Anderson Paak, δημιούργησε την 3η συλλογή του, ξεπερνώντας τις προηγούμενες και δηλώνοντας υπερηφάνεια για το αποτέλεσμα.

Οι συναντήσεις στο Malibu σε συνδυασμό με το ηλιοβασίλεμα της California, του έδωσαν έμπνευση να σχεδιάσει μία συλλογή σε γήινα χρώματα και tie-dye αποχρώσεις, ενσαρκώνοντας την αυθεντικότητα, την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα που αντιπροσωπεύει η Vans.

Η νέα συλλογή Vanderson είναι εδώ και περιμένει να την εξερευνήσεις. Μία συλλογή για όλη την οικογένεια, που σχεδίασε μαζί με τη βραβευμένη ηθοποιό Marsai Martin, τον γιο, την αδελφή, τις ανιψιές και τον ανιψιό του.

Στη footwear συλλογή συνδυάζεται το κλασικό Vans Off The Wall style, με ένα διακριτικό τύπωμα και λεπτομέρειες που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά. Στην apparel συλλογή συνδυάζονται οι tie-dye αποχρώσεις, με τα paisley details και στην accessories συλλογή, οι αποχρώσεις άμμου με τα μοναδικά prints.

Η unique collection δε θα μπορούσε να λείπει από το αγαπημένο spot κάθε sneakerhead. Βρες τώρα το δικό σου exclusive κομμάτι σε ένα από τα καταστήματα SNEAKER CAGE και στο sneakercage.gr πριν εξαντληθεί!

#SneakerCage #NeverOutOfStyle #Vans