ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
SNEAKER ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Σε Παγκόσμια Αποκλειστικότητα το Overt CC @ SNEAKER CAGE!

Η Vans ξαναχτυπά με μία νέα συλλογή που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις!

Vans και Pretty Guardian Sailor Moon συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την αγάπη και την ισότητα!

Ελάτε να τιμήσουμε το δημοφιλές anime με τη super συλλογή Sailor Moon by Lizzie Armanto και κάντε ΠΡΩΤΟΙ δικά σας τα Old Skool Οvert CC στo Sneaker Cage του The Mall Athens!

Το Pretty Guardian Sailor Moon είναι ένα shojo manga, το οποίο άρχισε να κυκλοφορεί το 1991 στο μηνιαίο περιοδικό Nakayosi.

Το πρωτότυπο βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες και η σειρά κινουμένων σχεδίων έχει προβληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες.

Ενέπνευσε αμέτρητες στιγμές cosplay, memes και πολλούς που ονόμασαν τη γάτα τους "Luna" ενώ σήμερα, είναι η πηγή έμπνευσης για μια νέα συλλογή Vans, διακοσμημένη με τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τα σύμβολα της σειράς κινουμένων σχεδίων.

Η συλλογή Vans x Pretty Guardian Sailor Moon επιτυγχάνει μία μοναδική ισορροπία μεταξύ epic και wearable, μέσα από τα skate παπούτσια, μπλουζάκια και αξεσουάρ της.

Στη footwear και apparel σειρά απεικονίζονται prints με τη Sailor Moon και τους Sailor Guardians, μαζί με έναν συνδυασμό heritage style και punk inspired theme.

Τo Sneaker Cage, το αγαπημένο spot των sneakerheads, για άλλη μια φορά είναι μπροστά και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρώτοι και καλύτεροι, το Old Skool Overt CC της συλλογής Sailor Moon σε Παγκόσμια Aποκλειστικότητα!

Σας περιμένουμε στο The Mall Athens!

First Come… First Served! Hurry Up!

#SneakerCage #NeverOutOfStyle #Vans