Επιστροφές
15/11/206 Τι καλύτερο από το να ξέρεις ότι παίζει ένα brand που παράγει ΜΟΝΟ καπέλα! ...

Καλύπτοντας όλα τα styles και συνάμα όλες τις εποχές του χρόνου, δίνοντας στον καταναλωτή την επιλογή να διαλέξει τι θα φορέσει μέσα από την τρομερά μεγάλη γκάμα σχεδίων, που εν τέλει θες να τα έχεις όλα!

Ένα είναι το brand και το όνομα αυτού; NEW ERA!
Κάποιοι την γνωρίσαμε μέσα από το underground style του Hip Hop και του Αμερικάνικου Hard Core Punk

 

και κάποιοι από το NBA και το NFL.


Anyway, λίγα λόγια για το brand.

Όσο παράξενο και να ακούγεται, year of birth για την New Era ήταν το 1920!


Ναι δικέ μου, κρατάει η σκούφια της μετά τον 1ο Παγκόσμιο!

Γερμανικής καταγωγής λοιπόν ο μετανάστης Ehrhardt Koch αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά, δανείζεται 1000$ από την αδερφούλα του και ένα μάγκα συνάδελφό του από τη παλιά εταιρία καπέλων που δούλευαν μαζί (John Miller Cap Company) και ξεκινάει την E. Koch Cap Co. και το 1922 την μετονομάζει στο τωρινό όνομα που ακούει στο NEW ERA!

Κάνοντας μια τρομερά ανοδική πορεία, κάπου στα 30s το brand αντιλαμβάνεται ότι η τάση της μόδας για τα καπέλα παίρνει την κατιούσα. Έτσι λοιπόν στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο αθλητικό concept που έλεγε… Baseball. Το 1ο Baseball cap έκανε την εμφάνιση του το 1934 για τους Cleveland Indians!



Τα χρόνια περνάνε και ερχόμαστε στα 00s όπου έχουμε χάσει τη μπάλα με τα χιλιάδες σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει και φυσικά τα θέλουμε ΌΛΑ!

Βασικά σχέδια που θα βρείτε στο SC είναι μεγάλο μέρος της NFL και ΝΒΑ συλλογής καθώς και πιο ουδέτερα σχέδια από όλα τα specs 59-fifty, 39- fifty, 9-forty και snapbacks.

Δείτε τα όλα εδώ:

https://bit.ly/SC_NewEra_Collection

Ποιοι φοράνε NEW ERA; Όλοι φυσικά!  
Τα πιο αντιπροσωπευτικά groups είναι κυρίως HipHopάδες και HardCoreάδες. Μην σε ξενερώνει όμως αυτό! Όλοι έχουν δικαίωμα στα ρούχα και στην έκφραση!
Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα, φόρμες, jeans ακόμα και κοστούμια έχει το μενού για να κάνετε την διαφορά και να είστε και διακριτικοί!

Salute!