ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
SNEAKER ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Crep Protect - Sneaker Care

 

Ποια θα ήταν η απάντησή σας, εάν σας λέγαμε πως φιλοξενούμε τον καλύτερό σας φίλο στο Sneaker Cage και μάλιστα εδώ και αρκετό καίρό? Σίγουρα θα ήταν κάπως μπέρδεμα η φάση. Όχι και τόσο όμως, εάν ... σας αποκαλύπταμε τι ακριβώς εννοούμε. Σας προκαλούμε να (ανα)γνωρίσετε την σειρά προιόντων περιποίησης παπουτσιών CREP Protect τα οποία θα σας βοηθήσουν να δώσετε στα sneakers σας τον σεβασμό που τους αξίζει. 

Κάθε ένας από την ιδιαίτερη...φυλή μας γνωρίζει το πως θέλει να είναι άψογος εμφανισιακά από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στα παπούτσια μας ( ε βέβαια αφού φοράμε sneaker-άρες ), και στάνταρ θέλουμε να δείχνουν φρέσκα και καθαρά.

Όσο κι αν γινόμαστε freaks με το να τα προσέχουμε, θα έρθει η στιγμή που κάποιος στο bar θα μας πατήσει ή κάποιο ποτό ή νερό θα πέσει πάνω στα αγαπημένα μας sneakers, ακόμα και έξω στον δρόμο κάποιες φορές είμαστε άτυχοι και λερωνόμαστε με λάσπες κλπ.Και πόση πίεση ανεβαζουμε ειδικά όταν είναι ολοκαίνουρια, έτσι?

Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να μην γκρινιάζουμε όταν είναι πλέον αργά, πρέπει να φροντίζουμε τα sneakers μας από την πρώτη στιγμή που τα βγάζουμε από το κουτί τους. Με το Crep Protect Spray μπορούμε να γίνουμε απρόσεκτοι-ες πλέον. Το spray Crep Protect με τα θαυματουργά συστατικά του "επενδύει" με μια αόρατη κρούστα προστασίας το παπούτσι, η οποία κατά κάποιο τρόπο το αδιαβροχοποιεί κι έτσι δεν μπορεί να διαπεράσει το υλικό του καμία ουσία. Δοκιμάστε το σε κέτσαπ, σιρόπι, νερό, λάσπη πάνω σε οποιοδήποτε τύπο παπουτσιού - suede, πάνινα, υφασμάτινο, δερμάτινο. 

Τα βήματα είναι πολύ απλά: Ψεκάστε από απόσταση 20 εκατοστών όλο το παπούτσι, αφήστε το να στεγνώσει για 10 λεπτά και ψεκάστε ξανά. Η προστασία - στο περίπου - θα διαρκέσει 3-4 εβδομάδες κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Τότε θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία και σίγουρα θα έχετε τα sneakers σας πάντα φρέσκα σαν καινούρια. 

Κάθε μέρα μπορείτε να έχετε μαζί σας και τα μαντηλάκια καθαρισμού Crep Protect τα οποία αφαιρούν δραστικά μικρά σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πχ.στην σόλα αν αυτή τριφτεί πάνω σε άλλη επιφάνεια. Κάθε μαντηλάκι διαθέτει 2 επιφάνειες, μια πιο σκληροτράχηλη για τα επίμονα σημάδια και μία πιο soft για σημαδάκια που χάνονται με ένα απλό πέρασμα. 

Γίνετε απρόσεκτοι-ες δεν πειράζει!