Επιστροφές

1 Year SNEAKER CAGE Κορυδαλλός!

16/12/2022   1 Year SNEAKER CAGE Κορυδαλλός!

Το ανατρεπτικό κατάστημα SNEAKER CAGE έκλεισε τον 1ο χρόνο λειτουργίας του και το γιορτάσαμε με ένα φανταστικό event στον Κορυδαλλό!

Ένας χρόνος με ταξίδια στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ένας χρόνος με retro, limited editions, ένας χρόνος με famous sportswear & urban fashioned brands, ένας χρόνος με νέα trends στη street culture, ένας χρόνος SNEAKER CAGE Κορυδαλλός!

 

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, όλοι οι Sneaker Lovers συγκεντρώθηκαν στο απόλυτο Sneaker Store σε ένα exclusive party με μεγάλα ονόματα MC’s, διάσημους DJs στα decks και μοναδικά δώρα.

 

O MC Τiny Jackal με τις ρίμες και τη δυναμική παρουσία του χάρισε στο κοινό ένα εξαιρετικό live show, περνώντας όμορφα μηνύματα στο πλήθος.

 

Ακολούθησαν οι MC’s Ultra, Aria και Gero που μας ξεσήκωσαν με τη μουσική τους και οι DJs Marina Stixoima, Sativa και Marios Rider που μας διασκέδασαν με τις music επιλογές τους.

 

 

Όσοι βρέθηκαν στο SNEAKER CAGE event είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live ένα μαγικό show και ταυτόχρονα να πάρουν μέρος σε μοναδικούς διαγωνισμούς, κερδίζοντας δωροεπιταγές και δώρα για όλα τα γούστα!

 

Το SNEAKER CAGE Κορυδαλλού γιόρτασε τον 1o χρόνο λειτουργίας του με ένα unique event που θα συζητιέται για καιρό, δίνοντας μια γεύση στους sneakerheads για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία και τα θετικά vibes σας!

Στο SNEAKER CAGE το shopping is more than an experience!

Stay tuned...

#SneakerCage #NeverOutOfStyle #1YearAnniversary