ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
SNEAKER ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Εταιρικό Προφίλ

45years

ΑΞΙΕΣ

Έχοντας ως βασικές αξίες το Πάθος, το Ήθος, τον Σεβασμό στον πελάτη, την Ομαδικότητα, την Αποτελεσματικότητα και την Οργάνωση, η ZAKCRET A.E. πρωταγωνιστεί στον χώρο λιανικής πώλησης αθλητικών και sportswear ειδών, δημιουργώντας μια σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, με κυρίαρχη θέση στον κλάδο τoυ retail.

ΟΡΑΜΑ

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, η ZAKCRET A.E. δρα με σκοπό να καθιερωθεί ως η #1 αυθεντική και αξιόπιστη εταιρία καταστημάτων αθλητικών ειδών, στον χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου. Έχοντας ως ύψιστο γνώρισμά μας τον απόλυτο σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό, προάγουμε ενεργά τον αθλητισμό, προσφέροντας τη μέγιστη αξία και εμπειρία στους πελάτες μας, διατηρώντας με συνέπεια τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας.

 
 
1975

ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ZAK-CRET

Το 1975, το 1ο φυσικό κατάστημα αθλητικών ειδών με την επωνυμία ZAK-CRET, είναι γεγονός. Παίρνει «σάρκα και οστά», στο Γαλάτσι, στη Λεωφόρο Βεΐκου, ακολουθώντας το χαρακτηριστικό στιλιστικό trend των ‘70s, που συνδύαζε το τζιν με το σακάκι. Το 1977, το Γαλάτσι «υποδέχεται» το 2ο κατάστημα ZAK-CRET, που μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά κτήρια της περιοχής, με αθλητικά είδη για όλη την οικογένεια.

 
 
1995

20 XΡΟΝΙΑ ZAK-CRET

Η ZAKCRET Α.Ε. «γιορτάζει» μια 20-ετία στον χώρο του λιανεμπορίου, διαγράφοντας μια σταθερή επιχειρηματική πορεία, με τη δημιουργία 4 φυσικών καταστημάτων ZAK-CRET. Πάνω απ’ όλα, όμως, αρχίζει και αποκτά την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, στις τοπικές αγορές της Αθήνας.

 
 
1998

ZAKCRET SPORTS REBRANDING

Δύο χρόνια πριν τη νέα χιλιετία και έχοντας καθιερωθεί στο χώρο του retail, η αίσθηση της αλλαγής πλανάται στον αέρα. Τα ΖΑΚ-CRET αλλάζουν λογότυπο και μετονομάζονται σε ZAKCRET Sports, την επωνυμία που όλοι εμπιστευόμαστε και αγαπάμε για την ανανέωση του αθλητικού και sportswear look μας.

 
 
2006

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PRIVATE LABEL

Με το «βλέμμα» στραμμένο στο μέλλον, η ZAKCRET Α.Ε. κάνει ένα τολμηρό επιχειρηματικό βήμα, λανσάροντας το δικό της Private Label ενδυμάτων.

 
 
2007

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ZAKCRET Sports

Η θέληση για διαρκή βελτίωση, και η μεγάλη ζήτηση των προϊόντων που εμπορεύονται τα ZAKCRET Sports, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας. Δύο νέα καταστήματα είναι διαθέσιμα στο καταναλωτικό κοινό, στο Περιστέρι και στο Χαλάνδρι.

 
 
2008

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ZAKCRET Sports

Τα ZAKCRET Sports αλλάζουν ξανά, φέροντας το νέο τους και παρόν λογότυπο, με μοντέρνο και αθλητικό χαρακτήρα.

 
 
2008

ΤΑ ZAKCRET Sports ΕΙΝΑΙ ONLINE

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και η ανάπτυξη του e-Commerce, αποτελεί τις ιδανικές ενδείξεις για τη δημιουργία του ιστότοπου sneakercage.gr. Το μεγάλο e-shop των ZAKCRET Sports, «ανεβαίνει» online και προσφέρει γρήγορες και εύκολες λύσεις σε όποιον θέλει να κάνει τις αγορές του μέσω διαδικτύου, με ασφάλεια και user-friendly χαρακτήρα.

 
 
2009-2013

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ZAKCRET Sports

Η ζοφερή οικονομική κρίση που χτυπά την χώρα, δεν αφήνει το ηθικό της ZAKCRET Α.Ε. να «βυθιστεί» μαζί της. Η ZAKCRET Α.Ε. συνεχίζει με απτόητη εργατικότητα να επενδύει στην ελληνική οικονομία, παρά τις αντίξοες συνθήκες, με 4 φυσικά καταστήματα να προστίθενται στο δίκτυο των ZAKCRET Sports, στο Πικέρμι, τον Κορυδαλλό, τη Νέα Ιωνία και το Αιγάλεω.

 
 
2013

Νέα κεντρικά γραφεία

Η ZAKCRET Α.Ε. χαράζει νέα στρατηγική, με το νέο της «σπίτι», στα Σπάτα. Τα υπερσύγχρονα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στεγάζουν το εμπόρευμα και το ανθρώπινο δυναμικό, που ατενίζει με δυναμική ματιά και φιλοδοξία το μέλλον.

 
 
2015

ΝΕO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ZAKCRET Sports

Τα ZAKCRET Sports αποκτούν φυσική παρουσία στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. 30 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η εταιρία ανοίγει τις πόρτες της στους κατοίκους του Πειραιά, με ένα εντυπωσιακό κατάστημα 3 ορόφων και μεγέθους 1.700 τ.μ..

 
 
2016

ΝΕO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ZAKCRET Sports

Η άκρως επιτυχημένη πορεία των καταστημάτων ZAKCRET Sports οδηγεί στο άνοιγμα του 1ου Flagship Store της εταιρίας. Το νέο κατάστημα «στολίζει» το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, σε ένα πολυτελές νεοκλασικό κτήριο.

 
 
2017

ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ VENIMO & DISTRICT75

Δύο νέα Private Labels λανσάρονται από τη ZAKCRET Α.Ε., με σκοπό να καλύψουν διάφορες ανάγκες της αγοράς, με ποιοτικά ενδύματα και υποδήματα σε ελκυστικές τιμές. Το DISTRICT75 αποτελεί ένα Brand με sportswear και casual στιλιστικές επιλογές, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Το VENIMO καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες κάθε αθλητή, ομάδας και συλλογών/σωματείων, με την εξειδικευμένη σειρά sports υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ.

 
 
2017 – 2018

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ZAKCRET SPORTS

Τα ZAKCRET Sports αποκτούν τα δικά τους «σπίτια» στα νότια προάστια της Αττικής και στην καρδιά της Αθήνας. Όλοι οι περαστικοί είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν τις υπηρεσίες της επωνυμίας που εμπιστεύονται, στο 1ο Store-within-a-store κατάστημα της ZAKCRET Α.Ε., στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου Shopping House, στον Άλιμο, στην οδό Πανεπιστημίου, και στην ιστορική Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

 
 
2018

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ “GROWTH AWARDS”

Η ΖΑΚCRET Α.Ε. βραβεύεται ως μία από τις κορυφαίες δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν η Eurobank και η Grant Thornton.

 
 
2018

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SNEAKER CAGE & ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ sneakercage.gr

H ZAKCRET A.E. αποφασίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον χώρο της sneaker culture, με το άνοιγμα του 1ου καταστήματος, με την επωνυμία SNEAKER CAGE, στο Χαλάνδρι. Ένας καινοτόμος χώρος υψηλής αισθητικής, με premium brands και exclusive προϊόντα, για τις ορέξεις κάθε sneakerhead. Παράλληλα, λανσάρεται και το e-shop με το όνομα sneakercage.gr, ώστε να μπορούν όλοι να ανανεώσουν την urban συλλογή τους. Η πρωτόγνωρη αγάπη των απανταχού sneakerheads, οδήγησε στο άνοιγμα του 2ου καταστήματος SNEAKER CAGE, στον 3ο όροφο του Athens Mall, στο Μαρούσι.

 
 
2018

KATAΣΤΗΜΑΤΑ OUTLET CENTER & ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ outletcenter.gr

Η επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία της ZAKCRET A.E., καθιστά δυνατό ένα νέο εγχείρημα που θα απευθύνεται σε όλους. Λανσάρεται το OUTLET CENTER, το μεγαλύτερο αθλητικό κατάστημα outlet στην Αττική, με δύο τεράστια κτήρια συνολικού μεγέθους 2.000 τ.μ., στο Περιστέρι και το Γαλάτσι, και με διαδικτυακή παρουσία στο outletcenter.gr

 
 
2019

ΝΕA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑTA ZAKCRET Sports

Αποτελώντας τη μακροβιότερη εταιρία καταστημάτων με αθλητικά είδη, η ZAKCRET A.E. κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, επεκτείνοντας το δίκτυό της με άλλα δύο καταστήματα ZAKCRET Sports, εκτός της Αττικής. Η Πάτρα και ο Βόλος αποτελούν τις δύο πόλεις, των οποίων οι κάτοικοι θα γνωρίσουν την αγάπη των ZAKCRET Sports, από κοντά.

 
 
2019

ΝΕO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ZAKCRET Sports

Την ίδια χρονιά, άλλο ένα Store-within-a-store, είναι γεγονός. Το εμπορικό κέντρο Golden Hall, «υποδέχεται» τα ZAKCRET Sports, στον 1ο όροφο, στη νέα προέκταση του πιο premium εμπορικού κέντρου στην Ελλάδα. Μάλιστα, δίπλα από το κατάστημα θα φιλοξενηθεί το Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων.

 
 
2019

3ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SNEAKER CAGE

Παράλληλα, το SNEAKER CAGE «επισκέπτεται» και αυτό το Golden Hall, με το 2ο κατάστημα στην περιοχή του Αμαρουσίου, και το 3ο υπ’ αριθμόν premium spot, για τους λάτρεις των sneakers και της street μόδας.

 
 
2020

ΝΕO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ZAKCRET Sports

Η νέα δεκαετία βρίσκει τον πλανήτη υπό την απειλή της πανδημίας COVID-19. Παρά τις πρωτόγνωρες για όλη την κοινωνία συνθήκες, η ZAKCRET A.E. συνεχίζει την ανάπτυξή της. Αυτή τη φορά, με το μεγαλύτερο, ίσως, βήμα της, που δεν είναι άλλο από την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 
 
2021

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ZAKCRET Sports

Tο 2021 βρίσκει τα ZAKCRET Sports σε 2 νέες τοποθεσίες μεγάλης στρατηγικής σημασίας! Η επέκταση του δικτύου καταστημάτων μας συνεχίζεται, με τα φυσικά μας καταστήματα στην πόλη των Χανίων & της Λάρισας, όπου οι λάτρεις του αθλητισμού & της sportswear ένδυσης & υπόδησης, θα βρουν το νέο τους look!

 
 
2021

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ZAKCRET Sports ΕΡΜΟΥ

Η εξέλιξη αποτελεί μια συνεχή ανάγκη, για κάθε οργανισμό. Για αυτόν τον λόγο, προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του Flagship Store μας στην Ερμού, μετατρέποντάς το σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, όπου η καινοτομία συναντάει την αγάπη για το αθλητικό & casual style, και απογειώνει την εμπειρία του επισκέπτη με πρωτοποριακά digital experiences, social interactions & sustainable στοιχεία!

 
 
2021

4ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SNEAKER CAGE

Το έτος δε θα μπορούσε να «κλείσει» ιδανικότερα για τους φίλους της sneaker culture, καθώς ένα νέο κατάστημα SNEAKER CAGE βρήκε «στέγη», σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές της Αττικής! Το αγαπημένο spot κάθε sneakerhead, άνοιξε τις πόρτες του στον Κορυδαλλό!

 
 
2022

Ο σκόπελος της πανδημίας συνεχίζει να ταλανίζει τη διεθνή κοινότητα, αλλά με τις κατάλληλες στρατηγικές κινήσεις η οικογένεια της ZAKCRET Α.Ε. μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Με ανθρώπινο δυναμικό 450+ υπαλλήλων, η δυναμική μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ, χωρίς να αφήσουμε καμία από τις Αξίες που διέπουν το Όραμα της εταιρείας!

 
 
2022

ΝΕO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ZAKCRET Sports

Τον Απρίλιο του 2022 τα ZAKCRET Sports υποδέχονται ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους, στα όμορφα Ιωάννινα. Οι κάτοικοι της πόλης θα γνωρίσουν από κοντά το πάθος της μακροβιότερης ελληνικής εταιρίας αθλητικών ειδών και θα έχουν στη διάθεσή τους ό,τι ακριβώς χρειάζονται, για την άθληση και τη βόλτα τους, μέσα από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands.

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, πορευόμαστε στα καλά και στα άσχημα με το όραμα, την αποστολή και τις αξίες που μας έφεραν και μας διατήρησαν στις καρδιές σας. Η οικογένεια της ZAKCRET Α.Ε. σας ευχαριστεί ολόψυχα, για τη θερμή στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!